

0
خرما در ایران. تاریخ و فواید
منتشر شده در 1404/09/05
یکی از پر درآمدترین فعالیت های کشور، صادرات خرما است و کمک بسیار زیادی نیز به اقتصاد کشور می کند. خرما یکی از قدیمیترین محصولات کشور ما به شمار می آید و قدمت آن نیز به حدود 3000 سال پیش بر می گردد. این محصول در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر رشد می کند.
کشور ایران شرایط ایده آلی برای تولید محصول خرما دارد و محصولات بسیار شیرین و دلچسبی نیز به بازار ارائه می دهد. از طرفی به دلیل طعم دوست داشتنی و محصولات باکیفیتی که دارد کشورهای زیادی طرفدار محصولات خرمای ایران هستند.
مهمترین نوع خرما در کشور ایران
- مضافتی
- پیارم
- زاهدی
- مجول
- کبکاب
- ربی
- برهی
- خاصویی
- مرداسنگ
- شاهانی
- خرما سایر
توصیه ما به شما برای خرید خرما
- درصورتی که قصد دارید خرمای زیادی خریداری کنید، پیشنهاد می شود تا خرمای خشک بخرید. چرا که نگهداری از خرمای خشک به مراتب راحتتر بوده و ماندگاری بیشتری نسبت به خرمای مرطوب دارد.
- هر نوع از خرماها رنگ خاص خودشان را دارند. در زمان خرید به رنگ خرما دقت کنید. باید اطلاعات کافی از هر نوع خرما داشته و باید بدانید زمانی که خرما می رسد چه رنگی است.
- از خرید خرمای باز خودداری کنید مگر در صورتی که به فروشنده اعتماد کامل داشته باشید. چون معلوم نیست این خرما در چه شرایطی و چگونه تولید و حمل شده است. توصیه ما خرمای بسته بندی است.
- وجود شکرک در خرما نشان از کهنه بودن آن است.
- اگر در بسته بندی خرما آشغال های ریز یا گیاهی وجود داشته باشد نشان دهنده این است که بسته بندی به صورت غیرصنعتی انجام شده است.
خرمای پیاروم
خرمایی پیارم
کبکاب
khormaak
خرماک
خرما
